TEK DERS SINAV BAŞVURUSU

Tek ders sınavı: Mezuniyetleri için yarıyıl/yılsonunda devam ve/veya uygulama şartlarını yerine getirmiş, ancak tek dersten FF alarak başarısız olmuş öğrenciler için bir defaya mahsus olmak üzere, tek derse kaldığı yarıyıl/yıl veya bütünleme sınav dönemi sonunda yapılan sınavdır. Bu sınavdan yararlanmak isteyen öğrenciler, dilekçe ile başvurmaları halinde ilgili dekanlık/müdürlük kararı ile bu tek dersin sınavına, tek derse kaldığı anlaşılan yarıyıl/yıl, bütünleme veya yaz okulu sınav dönemi sonunda girerler. Tek ders sınavı bir kez kullanılır. Tek ders sınavında FF notu alarak başarısız olan öğrenciler, bu derse tekrar devam etmeksizin güz ve bahar yarıyılı sonlarında bu derse ait tek ders sınavına girebilirler. Tek ders sınav tarihlerini takip etmede sorumluluk öğrenciye aittir.

Tek ders sınavına müraccat edecek öğrencilerimizin dilekçelerini ve transkriptlerini 06.10.2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar idari personel Adem ÇELİK’e teslim etmeleri gerekmektedir.